Saturday, 12 November 2011

                 iloveyou <3
 


     hello sahabat ! lame takk update blog ! grr ~ dahh mati akal . haha ,
hari niyh aku nakk citer pasal someone , aku shuka dea sagad sagad ! nth lahh dea sayang aku keaa takk !
first aku tegur dea dekad muka buku ! gatal giyla aku . tegur budak lelaki ! haiisshh . takpe . demi orang yg aku sayang  wee ! kehkehh :) , malam tuhh kami overnight happy giyla time uhh ! asyik ketawa jeaa CHAT dengan dea ! ade sedeyh , ade happy ! pape pun aku mmg nakk dea ! SYARIZ ADNAN , ILOVEYOU ! .aku nakk dapat dea niyh susa giyla ! banyak halagan aku tempuh untok dapat kan dea ! tuhan saja yag paham perasaan aku ! budak niyh susa giyla nakk percaya yg aku niyh single  , grr ! sabaqq jeaa dengan dea ! baru kenal dah buad aku nanges ! haiiyakk .
SUMPAH ! kalo aku dapat dea ! aku takmo curang mcm dulu ! aku nakk jaga dea baek baek , curah kasih sayang giyla giyla kad dea  ! whoot whoot ! sayang kau laghh bhaaiii !
bila kita bole MEET ? rindu kau ngeekss !
sudahh lahh , dahh taktau nakk cite ape ! eh , hampa niyh nakk lebeyh-II pulakk ! cepukk kang ! ;)
  ILOVEYOUMOREMOREONE <3

Tuesday, 18 October 2011

iloveyouone sayang :)

      heyy korang , lame takk update blog , rendu lahh , nakk cite dekad siniy . aniyway hari niey myra nak update pasal SAYANG  myra , hope takk geyla geyla story myra niyh . winkk winkk . <3


      Name dea FAZWANIE @ HERDA  , dea baek geyla dgn aku , dea sentiasa mao tgok aku happy ,   sihad *sentiasa debab , HAHA , jaga makan aku muaa lahh dea buad dekad aku . isk , baek kenn korang ?
atoto , dulu dea sebok sgad sagad dgn kerjaya dea . sampai kan dea hampir hampir abai kan aku . naseb last last dea berhenti kerja . huh ! tapi dea berhenti bersebab lahh . bukan untong aku . but dea nak gey RUMAH ALLAH , iskk , sedeyh geyla kena tinggal lgiey . humm . sebelom dea pergi , dea mao buad jahat puas puas . HAHA . sehari too dea nak happy kan aku , dea mao HANG OUT .  degn aku puas puas , kamiy HANG tak lahh jaoh , mewah sagd tempat too . nakk tao dekad mane ?
JENG JENG :) . TAIPING SENTREL  saja , ala ala kadar jee . haha , asal kan hidup mao happy , seronok , aku sanggop tingal adik aku sorang sorang dekad rumah , demi SAYANG  aku , *GEYLA KAN AKU NIYH ? haha , hampa ada ? takda kan . so dukk sitoo diam diam , then teros membaca blog aku ! yoot yoot .

  first sampai dekad TS , kamiy teros gey tempat game . haha , nakk tgok apah yg kamiy buad dalm too ?
cop cop , tutop mata dulu , JENG JENG , <3



        HAHA , tgokk to apah SAYANG  aku buwat . khusyuk geyla menn game . sampai ken aku pun dea abai kan , iskk isskk , terokk kan dea ? winnk wiinkk . last last kena pukk pukk degan aku , baru dea sedaqq ! lepas puas maen game . *perot memangil degan kata , DEA LAPAQQ . ! haha , kamiy teros pegiy TESCO , pergiy isi PEROT , atoto , makn miaa makan , aku ajaq dea gey KAROKE , , mula mula . malu nakk nyanyi , last last dah dapat MIKE , teros jadiy geyla ! HAHA , 
ngeekkss :) , 






   haaa . tgokk , jagna takk tgokk , giyla kan kamiy . mula mula topup 10 lagu jeaa . lepas dah abis . nakk  nyanyi lagie , topup lgie 15 . adudu , smapai hilang suara , nakk lepas kan tension miaa pasaii , isskk . apa pun takk bule :) ,


   3 hari sebelom dea nakk pergiy TANAH SUCI . kamiy HAPPY sagad , abaikan yg dea nakk tinggal kan aku selama SEBULAN 15 HARI .  huh , dea selalu teman aku masa aku keja , my hantaq makn dekad aku . meiimeii lahh ,

 malam JUMAAT , kamiy lepak sampai takk egad dunia lahh , dea cakap dea nak lepak puas puas degan kamiy , sampai jadiy SONGSANG kamiy malm too . KEGILAAN kamiy malam too mmg tak dapt lupa lahh , TENGSS YEA , SAYANG , AMAN , ZUL , AQIL , HAIKAL ,   happy kan si dia ,








         tgokk too . HAHA , giyla kann kmiyy ?  hampa muaa jgan lahh jeless pulakk . muaaheekk ,
hampaa muaa nakk tgokk takk SI DIA pakai tudong ? jupp ehh . nakk tunjokk , tapi hampa jgan lahh jeles pulakk ,






  chomell takk si dia bertudong ? muaheekk . aku tauu hampa jeless . HAHA ,
hati niyy berat sagad nak lepas kan dea pergi tggal kan akuu . tapi dea pergi sana untong kebaikan dea jugakk . SUMPAH . malam last dea lepak degan aku ! aku tak dapat terima ! mintik ayaqq mata aku masa aku bgie COKLAT CUBBRY n BERNO   dekad dea ! humm . aku sayng dea geyla geyla lahh , !


   skunk dea dah takde dekad siniy , SUMPAH , aku rendu dea sagad sagad ! humm . skunk aku sunyi geyla , takk text dgan sapa sapa . aku takda tempat aku mmgadu . YA TUHAN ! aku takk snggop ! huh ! tiap tiap malam aku nangis dagq lagu yg dea suroh aku dgaq kalo rindu dekad dea ! dah 2 hari aku takk bole tidoqq ! rendu kad dea miaa pasaii ! syang ! balek lahh cepat cepat sikd ! aku rindu geyla dekad hang ! aku tggu hg balekk tauu ! IMISSYOU syangg .

  okayy lahh smuaa . aku dahh takk sggop nak tulis pasal dea , minitik ayaqq mata aku , lgie pun tgan aku dah nak patah , hope korang shuka lahh . tengss sapa sapa yg bacablog aku , ILOVEYOUONE sayang . babai <3



Sunday, 3 July 2011

HISHAM :]

IKMAL HISHAM :)
abg angkad aku :)
heee :))
19taon ..
stay kl ..
jntonG HATY AKU ..:))
iloveyoumore :))


weeehh .. aku nakk storiyy ckid .. aryniehh 03.07.2011  aku dapat abg angkadd ,, hee .. bestt kOOdd ..
dea enceemm kennss ?? ala2 mcam MIX jeaa .. waah2 ,, untOngg kuud .. hee ..weehh ,, hangpa jgn ambekk dea tauu .. dea HAKK akuu .. HAHA ., abg ! adk syg abg aa ..
<3 iloveyoumoree abg <3 ..

Sunday, 12 June 2011

nur amyra hanani

Hahaha , ituuu nmee akuu lols ;) ,, sedap takkkk ? sedap kannn ? ilove my nmee sygs <3 
act , akuu bruu jeaaa buad blog nehhh . takk rety sbenarnyee . tengss too mieraa evans . sygs kauuu rapatrapat lhaaaa . hahaha .